Løsninger og ydelser - Digital bogføringssystem

Hybride digitale regnskabs- løsninger installeret i din virksomhed - BD Hybrid  fob790837

Den nyeste version baseret på Brugerdatas gennemprøvede windows-version - Indeholder det du har brug for. For dig der ønsker at data primært ligger i din virksomhed, eller på en hosted server i skyen med RDP adgang. Den velkendte Windows brugeroplevelse.

Digitale regnskabsløsninger i din webbrowser - BD Cloud  fob414940

Samme løsning, men leveret som Saas løsning i  en webbrowser. Ikke kun en hjemmeside med regnskabsfunktioner, men du får et digitalt bogføringssystem på  nettet med direkte redigerbare linjer i et grid, der minder mere om en windows brugerflade end hvad der normalt tilbydes på nettet. Prøv det og du vil forstå :-)

Mulighed for API adgang soap eller rest

Takket være vores API, kan Brugerdatas Web løsninger binde virksomhedens aktiviteter sammen. Læs hvordan vi gør.

Mobile Apps 

Brugerdata leverer apps til opgaveregistrering, mandtid - maskintid - materialeforbrug - 

Opgave/kvalitetskontrol apps, der leverer arbejdsopgaver og dokumentation direkte til din Brugerdata løsning.

Tidsregistrering for alle........

Brugerdata leverer flere forskellige tidsregistreringsløsninger - Fra det simple BD Tid - der er bygget specielt til at overholde de nye EU Tidsregistrerings lovkrav - til BD WebTid og BD Egentidsregistrering , der kan være en integreret del af Brugerdatas  andre løsninger, og som hjælper med at administrere arbejdstid, flextid, fravær, ferie, og mange andre ting. 

Support til din forretning og løbende optimering af funktioner, arbejdsgange og dataflow

Som kunde hos Brugerdata A/S bliver du automatisk en del af vores udviklingsteam. At effektivisere vores kunders forretning er vores højeste mål.

Vores erfarne support team gør alt for at hjælpe hurtigt, så dine medarbejdere kan komme hurtigt videre med deres opgaver.

Vi holder Jer i hånden hele vejen.......

Vores Referencer

Vi er i godt selskab.