Om os

ERP med mere...... med personligt engagementBrugerdata leverer standard løsninger, herunder de hos Erhvervsstyrelsen registrerede digitale standard bogføringssystemer:

BD Hybrid fob790837 og BD Cloud fob414940

Brugerdata leverer også Tidsregistreringsløsninger. 

Brugerdata leverer 365 grader support - hele vejen rundt

Brugerdata leverer de manglende funktioner og systemintegration med dine kunder og leverandører

Brugerdata er systemleverandør, administrationskonsulenter, brugerhjælp til hele din administration, Applikationshåndværkere der bygger det du mangler og regnskabsterapeuter, når der er behov for det.

Vi er en lille leverandør, med de fordele det giver vores kunder. Vi har mere end 30 års erfaring i at være bedre end de fleste ;-)

Vores kunder får værktøjer og hjælp til at drive administrationen i deres virksomhed.

Vi har ét mål. At vores kunder bruger mindst mulig tid på administration.  Vi leverer digital bogføring - både som Hybrid løsning med lokalt installerede apps og som Saas i skyen - Eller en kombination af begge.

I tilknytning til regnskabsfunktionerne leverer vi integrerede moduler til andre administrative opgaver i virksomheder som fx. tids- og maskinregistrering.

Vi leverer de arbejdsbesparende forbindelser mellem virksomheden, deres kunder og deres leverandører. Også dem du ikke kan finde andre steder.


Få mere at vide

Hvordan vi kom hertil...............


Bag enhver software løsning er der en historie at fortælle. Og når man som vi  hos Brugerdata A/S har tilfredse kunder, som har været kunder hos os i mere end 30 år i en branche der hele tiden bevæger sig - så kan historien blive lang og den fortæller om en virksomhed, der konstant analyserer vores kunders fremtidige behov , gentænker og genopfinder nye løsninger der understøtter de nye teknologier og behov, der hele tiden forandres. Læs et resumé af rejsen her.


læs mere her

Det er os der hjælper dig

Peter Wismer, CEO

Med sin baggrund som HD regnskab ,bankmand, økonomichef hos frugt-, grønt og blomster grossist, frugt- og løgpakkerichef, supporter og direktør i flere software virksomheder kan du altid få hjælp fra en der har en bred forretningserfaring. Han elsker at have hænderne fulde med at hjælpe kunderne til en bedre administrativ hverdag.

Jan Ole Andreasen, Chefudvikler

Jan Ole elsker udfordringer. Med hans mangeårige erfaring med udvikling af Brugerdata og evner i at bringe vores udviklingsværktøjer fra Dataflex længere end de nogensinde havde tænkt sig, så er det Jan Ole der har drevet den nørdede del af butikken til det vi kan i dag. Jan Ole er kendt i Dataflex kredse i hele verden.

Carsten Thomsen, regnskabs- og lønkonsulent

Carsten har rod i landbrugsforeningers regnskabskontorer, og han knuser med glæde enhver regnskabs- eller lønmæssig problemstilling.

Anders Bebe, udvikler

Anders har inden Brugerdata arbejdet med Damgaards C5 og XAL produkter, og han forfølger områder som integrationer, lønsystem og sikkerhedsaspekter i forhold til Brugerdatas løsninger.