Lønsystemet, der kan afregne løn, pension og skat som du ønsker. Brugerdata A/S leverer et lønsystem, der er mere fleksibelt end de fleste


Lønsystemer er i dag meget ensrettede med foruddefinerede tekster, så det kan være svært for lønbogholderen at lave lønsedler, der er forståelige for medarbejderne.

Brugerdata A/S har udviklet et lønsystem, hvor du selv kan definere teksterne på lønsedlerne og du kan få designet lønsedler, så de passer præcis til de løntyper du har i din virksomhed.

Både til funktionær-, time- og akkordløn.


​​​​​Få mere viden til løsning af dine opgaver​​​​​​​​​


Nem lønbehandling

Med Brugerdatas lønsystem registrerer du let alle former for løn, herunder akkordløn.  Hvis du anvender vores tidsregistreringsløsning har dine medarbejdere selv klaret registreringen, så du blot skal godkende den registrerede løn.

En integreret del af Brugerdata løsningerne

Vores lønsystem fungerer sammen med økonomisystem og tidsregistrering. Lønsystemet modtager registreret tid fra tidsregistreringen og i forbindelse med lønafregningen i lønsystemet bogføres lønnen i økonomisystemet. Det kan ikke være nemmere!

Lønsedler som du vil have dem - med eller uden papir

Lønsedler kan du få designet præcis som du ønsker, så du kan skrive på lønsedlen, hvad der rent faktisk afregnes. Det er ikke nødvendigt at lade sig nøje med intetsigende standardtekster.

Send lønsedler med e-mail eller til e-boks. Både medarbejdere og lønbogholder sparer tid og kan let finde historiske lønsedler frem igen.