For virksomheder der blot ønsker en god standardløsning...................

Brugerdata A/S har brugervirksomheder, der bruger vores omfattende standardløsninger til deres virksomheders administration, budgetter og regnskab.

Vores brugerflader indeholder det de fleste har brug for og de er hurtigere at betjene end de fleste.


For virksomheder der har behov for mere...........................................

Brugerdata A/S laver ekstra funktioner og integrationer for brugervirksomheder, der har behov for det. Det omfattende bibliotek af eksisterende løsninger gør det økonomisk overkommeligt og fordelagtigt for mange virksomheder at få lavet funktioner og moduler, der gør en stor forskel for dem.

Mulighed for direkte adgang til erfarne løsningsdesignere og udviklere på en måde, som ikke kan lade sig gøre hos de største leverandører - Det er stadig en fordel at kunne være en vigtig kunde for en mindre leverandør end en lille kunde hos en meget stor leverandør, der er mere interesseret i at have mange kunder, end at hjælpe den enkelte kunde.   

Vi hjælper også din virksomhed og dine medarbejdere med de fleste administrative udfordringer - vores konsulenter er også erfarne  ud i regnskabsføring, økonomistyring og lønregnskab. Brugerdata A/S kan give dig og din virksomhed mere værdi og arbejdsglæde.