Projektledelse

Vi hjælper dig i mål

Brugerdata A/S deler et leveringsprojekt op i tre faser.

 
I Afklaringsfasen etableres den nødvendige forståelse for kundens virksomhed og administrative opgaver. En kravsspecifikation udarbejdes med udgangspunkt i kundens oplæg, løsning skitseres og et tilbud med implementeringsforslag og økonomisk estimat udarbejdes.
 
Når kontrakten er indgået, går vi i gang med Projekteringsfasen, hvor implementeringsplanen endeligt udarbejdes sammen med en tidsplan for implementeringen. Det sker i tæt samarbejde mellem deltagere fra kunden og Brugerdata A/S.
 
Implementeringsfasen har til formål at sikre kunden en professionel ibrugtagning af Brugerdata løsningen. Et vigtigt element  i denne proces er etableringen af en styregruppe, hvor projektet følges tæt. Ligeledes hjælper Brugerdata med at etablere en rapporteringsstruktur, der sikrer, at beslutningstagere er informeret om fremdriften i projektet.
 
Til sidst gennemfører vi uddannelse af superbrugere hos kunden samt udleverer brugermanualer og anden form for dokumentation, der guider brugerne af systemet. I forbindelse med den endelige aflevering af projektet, foretager vi en projektevaluering sammen med kunden. Brugerdata A/S stræber hele tiden efter at blive bedre, og kundernes tilbagemelding er den primære kilde til dette arbejde.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.