Om Brugerdata

Brugerdata A/S er placeret midt i Danmark tæt ved motorvejen og servicerer kunder i hele Danmark

Brugerdata A/S udvikler, leverer og servicerer totale administrative IT-løsninger til udvalgte brancher med egne softwareløsninger og konsulenter. 

Brugerdata A/S startede som konsulentfirma i 1984 og har derfra udviklet sig til et softwarehus, der udvikler egne totalløsninger. Vores langsigtede strategi bygger på, at vi gennem solid finansiering og løbende udvikling af løsningerne sikrer, at Brugerdata A/S eksisterer på lang sigt for dermed at beskytte brugernes investering.

Vores direkte, tætte og lange samarbejde med vores brugere er afgørende for den fortsatte udvikling. Vi har kundeforhold, der indtil nu har strakt sig over mere end 30 år. Både vi og vore kunder udvikler sig hele tiden som nye opgaver, arbejdsmetoder og teknologier bliver en del af vores hverdag.

 

 

  • Vi udnytter teknologien til fordel for brugerne
  • Vi samarbejder tæt med vores brugere
  • Brugerdata A/S er her altid

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.