Forsyning

Vi gør forsyningsvirksomheder effektive til administration

Forsyningsvirksomheder er virksomheder, der er omfattet af en lang række love og bestemmelser for, hvordan der administreres og aflægges regnskab.

At de ofte er egentlige koncerner med delvist fælles personale og andre fælles faciliteter nødvendiggør en omfattende fordeling af omkostninger selskaberne imellem.

Samtidig er almindelig ressource- og sags/projektstyring nogle af de vigtigste opgaver i økonomiafdelingen.

Brugerdata A/S leverer omfattende løsninger, der strækker sig fra tids-, maskintids- og materialeregistrering, fuldt elektronificeret administration med UBL2.0 og UTS dokumenter, brugerstyring med logning af dataændringer, Forbrugs Afregnings System (FAS), anlægskartotek, sags- og totalbudgettering med opfølgning m.v..

Forsyningsselskaberne forsyner os alle med gode ydelser. Brugerdata A/S forsyner forsyningsselskaberne med gode administrative løsninger og kompetent konsulentbistand.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.