Projektstyring

Få virksomhedens projekter i økonomisk sikker havn

Større opgaver organiseres i sager eller projekter. På grund af omfanget vil man ofte lægge budgetter på de enkelte sager og i forbindelse med der arbejdes på sagerne, registrere tids-, maskin- og materialeforbrug.

Med den rigtige løsning fra Brugerdata A/S får virksomheden leveret én samlet pakke med ressourcestyring / Time/sag styring, som indeholder alt fra budgettering, forbrugsregistrering, fakturering og lønsystem til økonomistyring.

 

Både Time/sag og materialeforbrug

Der registreres ikke kun tid med også maskin- og materialforbrug på smartphone eller tablet.

Minimér det administrative arbejde uden at miste overblikket

Her tager det ikke længere tid at oprette og administrere projekter, end det tager at udføre dem! Vi har gjort det let at administrere projekter.

Fuld elektronisk dokumentation til projekterne

Der er omfattende muligheder for at opbevare dokumentation elektronisk i løsningen. Modtagne fakturaer er enten rigtige elektroniske dokumenter i UBL2.0 format eller indscannede billeder, så allle dokumenter er hele tiden nemme at holde styr på og genfinde.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.